Update groentijd Oktopus en save the date borrel

Geplaatst op 28-04-2022  -  Categorie: Algemeen

Lieve reünisten van Oktopus,

 

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie geschrokken zijn na alle berichtgevingen in de media over de incidenten tijdens de groentijd dit jaar. Ook wij hebben hier met afschuw kennis van genomen en voelen een zekere plaatsvervangende schaamte ten aanzien van de disputen die voor dit tumult verantwoordelijk zijn. Wij betreuren dit gedrag en de negatieve beeldvorming die nu ontstaat over onze vereniging.

 

Oktopus distantieert zich volledig van al deze wantoestanden. Sterker nog, wij hebben een leuke groentijd achter de rug. En we zijn weer verblijd met 15 nieuwe 1e jaars en gaan er samen een mooi nieuw jaar van maken. Tijdens de groentijd hebben wij nog complimenten van de Senaat ontvangen over de wijze waarop wij onze feuten begeleiden.

 

Gezocht: nieuwe bestuursleden reünistenbestuur

Voor het reünistenbestuur zoeken we nieuwe leden. Wie vindt het leuk om ons te versterken? Stuur een mail naar snomolasam.[antispam].@yahoo.com. Dan nemen we contact met je op.

 

Save the date: borrel 22 januari

Het net nieuw aangetreden bestuur heeft contact gehad met het reünistenbestuur en samen gaan wij een gezellige borrel organiseren op zaterdag 22 januari, vanaf 16 uur in Amsterdam. Zet 'm alvast in je agenda. Meer info volgt nog.

 

We hopen je dan te zien en je dan weer in onze armen te sluiten.

 

Met een warme Oktopus groet,

 

Ciel Marcelissen(praeses h.t. bestuur)

Maaike Klinkhamer (praeses reünistenbestuur)