Xe Lustrum 2024

Lustrumthema bekend
29 september hebben wij het lustrumthema in de vorm van een filmpje bekend gemaakt: OKULTA is het thema van het Xe lustrum van Oktopus!! Okulta komt van occult: ‘Occult slaat op een verborgen wereld, of het bovennatuurlijke. Het is meer een verzamelbegrip voor alles wat te maken heeft met spirituele en buitenzintuiglijke zaken. Het komt van het Latijnse Occultus, wat verbergen of geheimhouden betekent. Magie, mystiek en het bovennatuurlijke is wat onder Occult verstaan wordt.

Bekijk hier de video over bekendmaking van het thema

Uitnodiging lustrumlunch 20 april

Op 20 april trappen we ons lustrum af met een lustrumlunch (13 -17 uur) bij restaurant George Marina (bij het Amstelstation) in Mokum.Om 13:00 uur start de borrel met een welkomstdrankje en bites. Aansluitend is er een shared lunch, inclusief onbeperkt drank (wijn, bier, frisdrank). Ook krijg je een almanak waarin je veel mooie verhalen kunt lezen en foto's kunt bekijken van de afgelopen 50 jaar! Tot en met 8 maart heb je je kunnen aanmelden. Ivm de capaciteit van de locatie kun je je niet meer aanmelden. We kunnen je wel op de reservelijst zetten.

Bestel de borrelplank

foto-borrelplank-op-borrel-juni-23De lustrumcommissie heeft voor het Xe lustrum een speciale borrelplank ontworpen. Deze moet je natuurlijk hebben. De kosten zijn €29,99 (excl. bezorgkosten). Je kunt deze bestellen door een mail te sturen naar: murtsulsupotko.taaitcaba.[antispam].@gmail.com, of een berichtje via whatsapp naar 06 33049804 (Noor) met vermelding van je naam en adres. Doe dit uiterlijk 15 december.

Namens de Xe Lustrumcommissie van Oktopus: Puck van Duijn (Ab Actis)