Uitnodiging: Reunistenlunch 16 juli

Geplaatst op 09-06-2022  -  Categorie: Algemeen

 

logo-oktopus

 

Lieve Oktopediënne, 

 

Het is nog maar een maand geleden dat wij een ontzettend leuke en gezellige reünistenborrel bij Café Nel hebben gehad, en nu al staat het volgende reünistenevent voor de deur!

 

Deze zomer vindt het 34e lustrum plaats ter ere van het 170-jarig bestaan van het A.S.C./A.V.S.V.. Traditiegetrouw organiseert elk dispuut op de openingsdag van het lustrum, zaterdag 16 juli, een reünistenlunch. We nodigen je dan ook van harte uit voor deze lunch.

 

Lunch restaurant Gustavino

Dankzij Colette van Eembergen, Oktopus ’91, is een waanzinnige locatie geregeld voor deze lunch: restaurant Gustavino aan de Zuidas. Goed te bereiken met het ov (naast Station Amsterdam Zuid) én het is op loopafstand van de locatie van de reünistenborrel van het lustrum! Deze is bij AFC op de Zuidas. Na de lunch kun je hier aansluitend naartoe lopen!

 

De lunch is van 13:00 tot 17:00 uur en start met een borrel op het terras (als het weer dat toelaat ;) ) met aansluitend een uitgebreide 3-gangenlunch, drank inbegrepen. De kosten zijn €60.

 

Meld je aan uiterlijk 26 juni

Om alles tot in de puntjes te kunnen verzorgen, willen wij weten of je komt en of je dieetwensen hebt. Je kunt je dieetwensen bij je aanmelding aangeven. Meld je uiterlijk zondag 26 juni aan door hieronder op het logo van ideal te klikken. Direct na je aanmelding krijg je het verzoek om te betalen via Ideal.

 

Alles op een rij

Datum                             zaterdag 16 juli

Tijd                                  13:00-17:00 uur

Waar                                Restaurant Gustavino, Gustav Mahlerplein 16, Amsterdam

Kosten                             €60 per persoon

Aanmelden / betalen  

ideal-full

 

Tot 16 juli!

 

Hartelijke groet,


Ciel Marcelissen (praeses), namens het Oktopus bestuur

Maaike Klinkhamer (praeses), namens het Reünistenbestuur